• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • 9 жовтня 2012 року у міському будинку культури відбулося засідання Батьківського віче, яке проходило у формі круглого столу, тема якого «Дитина – Родина - Школа – Громада.

9 жовтня 2012 року у міському будинку культури відбулося засідання Батьківського віче, яке проходило у формі круглого столу, тема якого «Дитина – Родина - Школа – Громада.

2012-10-11

/Files/images/DSCN2828.JPG

9 жовтня 2012 року у міському будинку культури відбулося засідання Батьківського віче, яке проходило у формі круглого столу, тема якого «Дитина – Родина - Школа – Громада. Співпраця родини , школи та громади у вихованні дітей».Всього учасників столу було 60 чоловік, до їхнього складу входили заступник міського голови Карпенко Л.С., завідувач відділу освіти Мартинюк О.В., завідуюча ММК Тріщун Л.М., керівники, педагоги навчальних закладів, представники міського методичного кабінету, учнівського самоврядування та батьківських комітетів шкіл і садочків. Ця зустріч – це важливий крок до родинного єднання школи та батьків./Files/images/DSCN2856.JPG

Відкрила засідання Тріщун Л.М., завідуюча ММК, яка повідомила всім мету й завдання круглого столу. Далі виступила завідувач відділу освіти Мартинюк О.В. з доповіддю на тему: «Досягнення та перспективи сучасної шкільної освіти міста». Потім, у ході роботи, практичних психолог ДНЗ «Калинка» Черданцева І.С. підняла важливе питання стосовно ролі співпраці педагогів, психологів та батьків у формуванні особистості дитини.

Активно проявили себе і батьки, які розповіли про свої погляди на актуальні проблеми школи.

Зовсім нове для всіх питання інклюзивної освіти висвітлила методист з психологічної роботи Зінеєвич Н.П., яка зазначила, що з метою реалізації прав дітей з особливими освітніми потребами на освіту, їх соціалізації та інтеграції в суспільстві, з метою залучення сім’ї до участі в навчально-виховному процесі з 1.09.2012 року на базі ЗОШ І-ІІ ст. впроваджується інклюзивне навчання./Files/images/DSCN2830.JPG

Також на учасників Круглого столу звернулася представник благодійного фонду «Родина» Іванчук Т.А., яка розповіла про співпрацю школи, батьків та громадської організації у вихованні дітей.

І наостанок виступили голови учнівського самоврядування шкіл, які ознайомили всіх присутніх зі своєю роботою, проектами, які вони реалізують , та свої плани на майбутнє.

А результатом праці міського Батьківського віче стало рішення батьківської громади.

Кiлькiсть переглядiв: 64

Коментарi

Новини

Опитування

Що, на Вашу думку, впливає на професійний ріст

Календар

Попередня Травень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031