• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Обласне свято « Я-Київщини гордість і надія» зібрало переможців та лауреатів конкурсу в стінах обласного драматичного театру ім..П.Саксаганського.

Обласне свято « Я-Київщини гордість і надія» зібрало переможців та лауреатів конкурсу в стінах обласного драматичного театру ім..П.Саксаганського.

2012-10-23

/Files/images/DSC05878.JPG

Гордість і надія Київщини


Обласне свято « Я-Київщини гордість і надія» зібрало переможців та лауреатів конкурсу в стінах обласного драматичного театру ім..П.Саксаганського. До Білої Церкви приїхали діти,їх батьки та вчителі з усієї Київської області, щоб в урочистій обстановці отримати нагороди та вітання./Files/images/DSC05868.JPG

З перемогою в конкурсі привітав присутніх губернатор області А.Й.Присяжнюк, начальник Головного управління освіти та науки Київської обласної державної адміністрації Н.І.Клокар.

А нагородами слугували : за І місце – ноутбук, ІІ місце – фотоапарат, ІІІ місце – мобільний телефон, заохочувальний приз – флешка./Files/images/DSC05942.JPG

З нагородами повернулися додому і ржищівчани: вихованка Будинку дитячої та юнацької творчості Гапонюк Маргарита виборола почесне ІІІ місце в номінації «Живопис», заохочувальний приз в номінації « Літературна творчість» отримала учениця загальноосвітньої школи І-ІІІ ст.. Кондраненкова Ірина./Files/images/DSC05940.JPG Грамотами голови обласної державної адміністрації були нагороджені керівник гуртка Будинку творчості Донець Оксана В’ячеславівна та вчитель української мови та літератури ЗОШ І-ІІІ ст.. Олійник Наталія Василівна. Подяки губернатора за виховання дітей вручив сам А.Й.Присяжнюк.

Вихованці районних та міських Будинків творчості вітали гостей гучними піснями та запальними танцями, а акторів,господарів театру, проводжали зі сцени гучними оплесками.

Члени делегації м.Ржищів, очолювала делегацію завідувач відділу освіти Мартинюк Олена Василівна, приїхали до міста задоволені результатами роботи своїх вихованців, з почуттям відповідальності за майбутні конкурси та фестивалі.

Кiлькiсть переглядiв: 43

Коментарi

Новини

Опитування

Що, на Вашу думку, впливає на професійний ріст

Календар

Попередня Травень 2024 Наступна
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031